Tårar, mina tårar

Tårar, mina tårar.

Denna text kommer handla om vad de blöta tårarna kan  betyda. Men innan det så måste jag medge att jag inte skrivit på bloggen med flit. Jag har upptäckt att jag lägger mycket av min tid på att kolla min blogg. Själva texterna tar inte alls lång tid men desto mer tid läggs på vem som skriver kommentarer samt hur många besökare jag haft per dag mm. Detta gjorde så att jag fick mindre tid åt de ting som borde va mer väsentligt, familj, vänner men framför allt Gud. Så till dig som väntat på att jag ska uppdatera säger jag sorry, men jag har haft viktigare saker att ta mig an.I fredags så fyllde min syster år, och jag fick en sådan nöd av att gråta ut för jag såg tårar i hennes ögon men jag var för stressad för att känna efter. Idag när jag kom hem på förmiddagen, nästan hela min stora familj samlade. Vi samtalade om Gud och om att man måste älska Gud först, därefter kommer man älska andra och kunna göra gott på ett ärligt och ett osjälviskt sätt. Där satt jag på golvet och bröt ihop. I vårt inre finns det mycket omedvetet som vi inte kan sätta finger på vad det är. Just dessa otrygga känslor bara försvann när tårar rann från mina ögon. Genom det blir jag så stärkt utav att kunna visa mig svag och känslig, genom det bryts jag ner och blir uppbyggd av Herren  i samband med bön. Så jag säger det igen, tårar, dessa mina tårar. Jag vet inte vad dem betyder exakt men vilken frid jag känner efter att ni givit er av från mina ögon som ofta glänser, undra varför?! Till dig som har svårt att gråta ut, börja med att visa dig svag först. För när jag kan visa mig svag och bli omhändertagen av någon nära, så kan min nära visa sig svag och bli omhändertagen av mig.

Frid… CG


Kommentarer
Postat av: Jag

starkt att våga gråta,.

2010-04-19 @ 22:22:27
Postat av: Anonym

det stämmer det du säger har egna erfarenheter

2010-04-24 @ 10:31:01
Postat av: D

Vet du jag känner igen mig i mycket av det du delar med dig. Är ingen heller som gråter öppet, lätt, bara så, utan det kommer bara och när det kommer är det tårar som fälls för allt omedvetet som tynger en.. Men som du säger efteråt känns det fridfullt.. Kanske Guds sätt och hjälpa oss att rensa allt som tynger oss för att gå vidare..

2010-05-02 @ 20:49:40
Postat av: nooria

Hej Charbel! Nu förstår jag vad du menar med att din blogg är mer verklig och jag håller med om det du säger och det är starkt av dig att kunna skriva om att du kan gråta för många killar/män vågar inte göra det. Men detta visar vilken bra människa du är starkt jobbat med din blogg och fortsätt med det. tummen upp för dig :-)

2010-06-22 @ 12:08:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0